Új nemzetiségi komédia a láthatáron

Új nemzetiségi komédia a láthatáron

A Kompanei solymári amatőr színtársulat új darabot próbál. A Hutoto a solymári sváb kultúrában ismert szellem, aki néha segítőkészen, néha tréfálkozva vagy megleckéztetően bukkan fel. A darab a mariazelli zarándoklatra készülő családok kerettörténetében mutatja be a Hutotóról ismert anekdotákat. A társulat a színdarabot Budaörsön a Jókai Művelődési Házban 2015. június 11-én csütörtökön, 18 órai kezdettel adja elő. A darab történetéről és bemutatójáról alább olvashatnak.
Zichy és Lackfi - új utcanevek Solymáron?

Zichy és Lackfi - új utcanevek Solymáron?

Rövid időn belül várhatóan teljesen elkészül és átadásra kerül a megszűnő solymári közút-vasúti keresztezést kiváltó új elkerülő út, és annak a vasútvonal fölött átvezető hídja, így hamar szükség lesz e két földrajzi hely elnevezésére is. Az út elnevezésének szükségessége vitathatatlan... (alábbiakban a Szépsolymár Alapítvány által tett névadási javaslat olvasható.)
Születés Hete Solymáron

Születés Hete Solymáron

Idén, először Solymáron is lesz Születés Hete. A programot Schlick Tímea és csapata szervezi a Mosolygó Közösségi Tér és Fejlesztőházzal közösen, ők adnak otthon a rendezvénynek. Szívből ajánljuk mindenkinek a programsorozatot, amiről részletesebben alább is olvashatnak.
Gitáros szentmise április 19­-én

Gitáros szentmise április 19­-én

A következőkben a solymári gitáros szentmisék szervezőinek hirdetését közöljük: Szeretettel várjuk a kedves híveket gitáros szentmisére, április 19­-én, délelőtt 10 órakor! Szeretettel hívunk minden érdeklődőt a próbára is, a mise előtt 9.15-­kor a templomban! Új énekeseket, hangszereseket is szívesen látnánk; lehetőség van gitár tanulásra, gitár kölcsönzésre.

Az énekek ide kattintva meghallgathatók.
«   10 ... 192021222324252627 ... 34   »