Zichy és Lackfi - új utcanevek Solymáron?

Zichy és Lackfi - új utcanevek Solymáron?

Rövid időn belül várhatóan teljesen elkészül és átadásra kerül a megszűnő solymári közút-vasúti keresztezést kiváltó új elkerülő út, és annak a vasútvonal fölött átvezető hídja, így hamar szükség lesz e két földrajzi hely elnevezésére is. Az út elnevezésének szükségessége vitathatatlan... (alábbiakban a Szépsolymár Alapítvány által tett névadási javaslat olvasható.)
Születés Hete Solymáron

Születés Hete Solymáron

Idén, először Solymáron is lesz Születés Hete. A programot Schlick Tímea és csapata szervezi a Mosolygó Közösségi Tér és Fejlesztőházzal közösen, ők adnak otthon a rendezvénynek. Szívből ajánljuk mindenkinek a programsorozatot, amiről részletesebben alább is olvashatnak.
Gitáros szentmise április 19­-én

Gitáros szentmise április 19­-én

A következőkben a solymári gitáros szentmisék szervezőinek hirdetését közöljük: Szeretettel várjuk a kedves híveket gitáros szentmisére, április 19­-én, délelőtt 10 órakor! Szeretettel hívunk minden érdeklődőt a próbára is, a mise előtt 9.15-­kor a templomban! Új énekeseket, hangszereseket is szívesen látnánk; lehetőség van gitár tanulásra, gitár kölcsönzésre.

Az énekek ide kattintva meghallgathatók.
A díszítőfestés és aranyozás minden technikája

A díszítőfestés és aranyozás minden technikája

Még megtekinthető Elisch János solymári aranyozó és dízsítőfestő kiállítása, melynek témája a Korpusz illetve különböző Mária ábrázolások. Az egyházközségi múzeumban látható kiállításon a díszítőfestés és aranyozás minden technikája látható.
«   12 ... 232425262728293031 ... 38   »