"Sautanz" - solymáriak a megyei disznótoros versenyen

Solymári "delegáltakból" álló csapat is részt vesz a Budakeszin megrendezésre kerülő sváb disznótoros versenyen 2015. január 17-én. A megyei hagyományteremtő rendezvényre a Szépsolymár-t is meginvitálták, aminek mi természetesen jó szívvel teszünk eleget. A verseny nyertes csapata átveheti a "BÁRD" vándordíjat. Az eseményről kisfilmet készítünk, amiben bemutatjuk hogyan is zajlik a hagyományos sváb disznótoros. Drukkoljunk együtt a solymári csapatnak!
Kristkindl - Betlehemes játék sváb nyelven

Kristkindl - Betlehemes játék sváb nyelven

Újra előadják a sváb nyelvű betlehemes játékot, ezúttal Solymáron, Pilisszentivánon és Budaörsön is. A további részletek a rendezvény plakátján olvashatók.
Solymári építész az idei Prima Primissima díj egyik nyertese

Solymári építész az idei Prima Primissima díj egyik nyertese

A Prima Primissima díjat idén a solymári Pálfy Sándor nyerte magyar építészet és építőművészet kategóriában. Honlapunk szerkesztői nevében is gratulálunk a nyertesnek. A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé: azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára. ...
 Könyvbemutató a solymári  Kotyogó Bisztróban

Könyvbemutató a solymári Kotyogó Bisztróban

Oroszország Zengő Cédrusai könyvsorozat bemutatójára invitáljuk olvasóinkat 2014. december 12-én, pénteken 19 órakor a solymári Kotyogó Bisztróba. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne megismerkedni a könyvsorozattal és minden kedves olvasót, aki már megízlelte Anasztázia varázslatos világát és szívesen megosztaná tapasztalatait másokkal is! (részletek alább...)
«   13 ... 262728293031323334 ... 39   »