Kortárs értékeink képekben!

A szépsolymár honlapja örömmel áll olyan kezdeményezések mellé, amik a helyi kultúra nemesbítése, fejlődése és szépítése mellett kötelezi el magát. Ezért is álltunk Pénzes Ádám kezdeményezése mellé, amely ezen értékek kortárs látásmódját szeretné népszerűsíteni a fotózás segítségével. Buzdítjuk a Szépsolymár táborának rendszeres és néha ide látogató olvasóit, hogy éljenek a lehetőséggel. (tovább...)

Amit részünkről ígérni tudunk, az az, hogy időről-időre honlapunkon is közöljük a legjobb fotókat, nagyobb publicitást biztosítva ezzel a lelkes fotósoknak.


"A Solymári Fotóklub azzal a céllal jött létre, hogy megmutathassuk a nagyközönségnek azt, hogy mi miként látjuk Solymárt a fényképezőnk keresőjén keresztül. Mindenkit szeretettel várunk a csoportba, akár nézelődni, akár részesévé válni a klub munkáiban. Havonta jelentkeznénk új fotó témával, ahova várjuk a tagok elkészült fotóit. Természetesen a havi fotó témán felül is várunk minden olyan fotót, ami Solymárhoz köthető. Ezek mellet közös fotót túrákat is szerveznénk és az ott elkészült fotókat kielemeznénk közösen. Valamint ha van rá igény, kiállítás, előadás és sok hasonló program szervezésére is készek vagyunk. A csoportot ezek mellet a szepsolymar.hu értékörző, értékteremtő oldal, a szárnyai alá vett, így az sem kizárt, hogy az itt közzétett fotókat az ő felületeiken is láthatjátok. "

Kellemes időtöltést mindenkinek!

A facebook elérhetőséget ide kattintva érheti el!


Hozzászólás


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /vhosts/web/arvense/mtomi/www.szepsolymar.hu/uj/inc/blog_mutat.php on line 51
Név:
E-mail:
Ellenörző:: Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a képen látható kódot!
Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a képen látható kódot!
Szöveg: