Miért jött létre?

Bár számos honlap foglalkozik Solymárral és annak értékeivel, mégis a kulturális élet gazdagsága meglehetősen hiányosan mutatkozik meg az interneten - talán épp a szórványosságból fakadóan.

Miért jött létre?

Pontosabban fogalmazva nincs köztük kohézió, egymástól távol, töredezve találhatóak meg azok a mozaikdarabkák, amelyeknek így, vagy úgy, de egy helyen lenne jó szerepelniük. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az internet a szubjektív gondolatok, és egyedi meglátások néha szabados és kontrolálatlan tárháza, a belőlük fakadó határtalan lehetőségek Mekkája, amelyben az információ a szent és sérthetetlen istenség, legyen az bármennyire is alapos, vagy alaptalan.

A fórumok a névtelen sárdobálások, igazolhatatlan és bizonyíthatatlan agymenések helyszíne is lehet, és minden olyan emberi gyarlóság gondolati csatatere, amely az embert nemhogy felemelné, hanem ellenkezőleg: zülleszti. Igen, ez is az internet. Sokan épp ezért állítják, hogy személytelen, arrogáns, és veszélyes. Aki azonban azt gondolja, hogy a világháló csupán ebben a riasztó jelenségben merül ki, nagyon téved. Ma már elengedhetetlen kelléke az informálódásnak, a tájékozottságnak és jólértesültségnek is. Mindazt, ami jó az internetben, fel kell tudni használni, élni kell vele, és nemes célokra fordítani.


 

Hozzászólás


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /vhosts/web/arvense/mtomi/www.szepsolymar.hu/uj/inc/blog_mutat.php on line 51
Név:
E-mail:
Ellenörző:: Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a képen látható kódot!
Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a képen látható kódot!
Szöveg: