Újra kapható az arcképcsarnok!

Igaz, csak digitális változatban, de újra kapható a közel 600 oldalon, mintegy 1000 szócikkben és 1400 db képpel illusztrált helytörténeti kiadvány, a "Solymári Arcképcsarnok 1266-2000". Az online változatú kiadványban felvonulnak községünk történelmének fontosabb szereplői a földesuraktól a polgármesterekig, a kovácsoktól a kocsmárosokig!

Újra kapható az arcképcsarnok!


Az egyedülálló gyűjtemény 2011-ben készült Hegedűs András és Milbich Tamás helytörténeti munkássága nyomán, magánkiadásban. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2012-ben újra megjelenhetett javított és némileg bővített formában. Azóta is többen kérik, keresik.

Most van lehetőség honlapunkon keresztül megrendelni a kiadvány digitális (PDF) változatát, kedvezményes 3800 Ft-os áron.
A PDF kiadás előnyei:

A vásárláshoz küldjön levelet a szepsolymar@gmail.com címre és ezzel egyidejűleg utalja el a kiadvány árát a 65700062-10117932 számú számlaszámra. A közleménybe írja be: "Solymári arcképcsarnok". Az összeg beérkezését követően a levélben megadott email címre elküldjük a PDF megnyitásához szükséges jelszót, a letöltés linkjét és a számlát.

Kellemes időtöltést kívánnak a szerzők:

Milbich Tamás és Hegedűs András


 

Hozzászólás


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /vhosts/web/arvense/mtomi/www.szepsolymar.hu/uj/inc/blog_mutat.php on line 51
Név:
E-mail:
Ellenörző:: Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a képen látható kódot!
Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a képen látható kódot!
Szöveg:

Szepes Lajos (Spitzkopf Béla unokája)
2019-03-28 11:34:36
Solymári arcképcsarnok