Aktualitások

Ünnepi műsorban szerepel a nőikar a Mátyás-templomban

Ünnepi műsorban szerepel a nőikar a Mátyás-templomban

Községünk egyik kórusa, a Szokolay Bálint Nőikar is közreműködik abban az ünnepi műsorban, amit a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége szervezésében tartanak a budavári Nagyboldogasszony-templomban (Mátyás-templomban), október 23-án, az 1956-os forradalom 60. évfordulója tiszteletére. (...)
Újabb szobor és park Solymáron

Újabb szobor és park Solymáron

2016. szeptember 11-én adtuk át a községnek Szentesi Ferencné Ritter Borbála emlékművét. A szobrot egy használaton kívüli kis önkormányzati területen, egy erre a célra kialakított parkban építettük fel. A Szépsolymár Alapítvány rendezvényén beszédet mondott dr. Szente Kálmán polgármester, Pitz Dániel és Milbich Tamás alapítványi kurátorok, valamint Szentesi Ferenc. Alább az ő beszédeikből idézünk Barcsik Géza fotóival illusztrálva.
Beszámoló pályázati program megvalósulásáról

Beszámoló pályázati program megvalósulásáról

Az alábbiakban a Német Nemzetiségi Önkormányzat kérésének megfelelően a 2016-os pályázati beszámolóját olvashatja.
Kárpótlási felhívás

Kárpótlási felhívás

Az alábbiakban a kárpótlással kapcsolatos megkeresésnek eleget téve, az elérhető dokumentumokat elérhetővé tesszük, a témában érdekeltek számára. "... Ismét nekirugaszkodunk a solymári termőföld kárpótlás várományosai a solymári lakosok érdekeit képviselve talán nem utolsó reménnyel, hogy meggyőzzük törvényalkotóinkat arról a hatalmas hátrányról amit ez idáig megéltünk a solymári kárpótlás ügyében. ..."
  12345 ... 22   »
A nap arcai

Tallér Krisztián


László Antal - tűzoltó vezető


Schrőder Gyula - káplán