Aktualitások

Gitáros szentmise április 19­-én

Gitáros szentmise április 19­-én

A következőkben a solymári gitáros szentmisék szervezőinek hirdetését közöljük: Szeretettel várjuk a kedves híveket gitáros szentmisére, április 19­-én, délelőtt 10 órakor! Szeretettel hívunk minden érdeklődőt a próbára is, a mise előtt 9.15-­kor a templomban! Új énekeseket, hangszereseket is szívesen látnánk; lehetőség van gitár tanulásra, gitár kölcsönzésre.

Az énekek ide kattintva meghallgathatók.
A díszítőfestés és aranyozás minden technikája

A díszítőfestés és aranyozás minden technikája

Még megtekinthető Elisch János solymári aranyozó és dízsítőfestő kiállítása, melynek témája a Korpusz illetve különböző Mária ábrázolások. Az egyházközségi múzeumban látható kiállításon a díszítőfestés és aranyozás minden technikája látható.
Közösségi kérés!

Közösségi kérés!

Az alábbi felhívást a Schultz Söröző juttatta el hozzánk, azzal a kéréssel, hogy továbbítsuk honlapunk olvasóközönsége felé.
(tovább a levélhez...)
Javaslattétel épülő és majdani utcák elnevezésére

Javaslattétel épülő és majdani utcák elnevezésére

Az esztergomi vasútvonal Szélhegy megállójának néhány hónapon belül várható elkészülte miatt rövidesen szükségessé válhat az oda vezető - az egykori barackos területén kialakított - két utca elnevezése, hosszabb távon pedig a barackos helyén majdan létesítendő utcák névadása is.
A nap arcai

Burza Károly


Enczmann László - polgármester


Glósz Ervin Efrém - káplán