Aktualitások

Oktoberfest Solymáron is!

Oktoberfest Solymáron is!

Első alkalommal rendeznek Oktoberfest-et Solymáron. A végleges programtervezet és az esemény plakátja alább megtekinthető.

Bemutatták, milyen vonatokat kapunk

Bemutatták, milyen vonatokat kapunk

2020-ig villamosítani kíván a kormányzat minden vasútvonalat a budapesti agglomerációban: egyebek közt erről beszélt Tasó László közlekedéspolitikai államtitkár azon a rendezvényen, melyen azt ünnepelték, hogy már száznál több Flirt villamos motorvonat érkezett Magyarországra. A hétfői programon konkrét adatok is elhangoztak arról, milyen menetrendi javulás érhető el az új vonatokkal.
Klasszikusokkal a solymári tájházért

Klasszikusokkal a solymári tájházért

Annak ellenére, hogy testben a vártnál kevesebben vettek részt a szeptember 20-i vasárnapi komolyzenei jótékonysági koncerten, lélekben és lelkesedésben mégis mondhatni megtöltötték a solymári római katolikus templomot. Komolyzenei koncerten részt venni mindig felemelő, meghitt és bensőséges élmény, hiszen a zenei dallamok legtisztább formájukban jutnak el az ember lelkéhez; a hangszerek csodás hangjait, azok harmóniáját adják át direkt módon a művészek. (folytatás...)
Jótékonysági koncerttel a Bauern Haus-ért

Jótékonysági koncerttel a Bauern Haus-ért

Már biztosan sokan értesültek róla, hogy hamarosan elkészülhet a solymári tájház, a "Bauern Haus Solymár". Vasárnap, szeptember 20-án jótékonysági koncertet szerveznek a Bauern Haus javára, melyre mindenkit szeretettel várnak. A meghívó alább olvasható, illetve a témában az MR4-en elhangzott riport is meghallgatható.
  12345 ... 17   »
A nap arcai

Wattay János - földesúr


Schokátz Márton - szoborállító


Mihályi Tamás - katolikus pap